Business Process Management (BPM), Workflow and DMS Solutions by COSA

Workflow DNHK
PDF Drucken

Kennis Netwerk met COSA

KomNet is het kennis management en expert systeem gebaseerd op web services en COSA BPM. KomNet wordt succesvol toegepast in de volgende gebieden:

KomNet - de moderne online advies service voor veiligheid op de werkvloer van het ministerie voor werk en bescherming van NoordRijn-Westfalen (http://www.komnet.nrw.de/). U kunt een informatieve video (10 minuten) vinden over de KomNet oplossing op (http://www.institut-aser.de/download_files/audio-video/KomNet.wmv).

Infonetz-Altersvorsorge - een advies systeem voor alle vragen betreffende pensioenvoorzieningen van Landesversicherungsanstalt Rheinprovinz (federaal verzekerings instituut), Landesversicherungsanstalt Westfalen, Bundesknappschaft (Duitse verzekeringsmaatschappij), Bahnversicherungsanstalt (verzekeringsinstituut van de Duitse spoorwegen) samen met het ministerie voor sociale zaken van NoordRijn-Westfalen (http://www.infonetz-altersvorsorge.de).

ITNET-SH - Het samenwerkingsverband voor kennismanagement tussen het ministerie van binnenlandse zaken van Schleswig-Holstein en het ministerie van economische zaken van Noordrijn-Westfalen concentreren zich op de processen die plaats vinden in de publieke sector (http://www.itnet-sh.de).